Tämän blogin kantava idea on saada allekirjoittaneen varresta häipymään 10 kiloa kymmenessä viikossa. Silloin olisin blogini julistama kympin tyttö :)

Se, miksi olen vähän huijari, johtuu siitä yksinkertaisesta syystä että otin pienen kokeiluviikon joka meni ihan kohtalaisen hyvin. Tästä johtuen sitä pudotetettavaa ei aivan tasan kymmentä kiloa löydy, mutta lähelle kuitenkin.

Vaakaa ei ole, mutta luulisin pääseväni ensi viikon sunnuntain tuloksen mittauttamaan. Sen jälkeen saattaa mennä muutamakin viikko, etten pääse virallisia tuloksia ylös kirjailemaan. Vaan kyllä ilman sitä vaakaakin osaan kertoa, että onko tahti nyt oikea vai ei.

Koeviikostani voinen kertoa sen verran, että lauantai meni peruskulutuksen yli ja muut päivät reippaahkosti alle. Yhtenä päivänä intouduin kahden tunnin lenkkiin josta osa oli juoksua ja kahtena muuna päivänä juoksentelin noin puolen tunnin pyrähdyksiä. Juoksut olisi tarkoitus pitää ensisijaisena liikuntana, vaihdellen lyhyitä ripeitä ja pitkiä puurtamisia.

Mitäs tässä sitten muuta, kuin päivää kerrallaan. Ja marraskuun viimeisimpinä päivinä pitäisi olla vanhat farkunretaleet suipoissa, solakoissa säärissä. EIkun lenkille!